29.06.2024.

23:09

Foto: ATA Images

Džet set

Džejla pogođena flašom na Ušću: Pevačicu i Henija napali iz publike, Ramovićeva otkrila u kakvom je stanju (VIDEO)

Džejla Ramović pridružila se večeras na sceni muzičkog festivala kolegi Heniju, sa kojim je otpevala njihove dve duetske pesme, koje su u prethodnom periodu osvojile brojna srca slušalaca širom regiona.

Tom prilikom, došlo je do incidenta, kada su deca iz publike počela da bacaju flaše na binu, od kojih je jedna pogodila i pobednicu "Zvezda Granda".

Informer

 

Nakon završetka, Ramovićeva se obratila medijskim ekipama, među kojima je bio i Informer, te otkrila u kakvom se stanju nalazi.

- Neko je bacio flašu kada sam bila sa Henijem na bini. Ali dobro, to je negde očekivano. U publici su sve deca, ja im ništa ne zameram. Jesu me pogodili, ali šta da se radi - rekla je Džejla, pa otkrila možemo li je ubuduće viđati i u drugim žanrovima, poput trepa i repa.

Informer

 

- Trep i rep ne, ali eventualno nekada nešto u budućnosti, poput ovog sa Henijem, možda. Ništa više od toga, to nisam ja, ali sam uvek za eksperiment - istakla je ona, pa se dotakla saradnje sa Henijem.

- "Rizik" se desio zbog mene, ja sam želela jer sam osetila tu pesmu i želela sam taj stil. "Tajnu vezu" je Heni želeo. Super je i jedno i drugo. Nije to daleko od onoga što bih ja radila.