29.06.2024.

23:34

Foto: ATAIMAGES/drustvene mreze

Džet set

Gazda Paja otkrio da li bi ponovio saradnju sa Karleušom! Pomenuo i porodicu: Najteže mi je... (VIDEO)

Pavle Bošković, poznatiji kao Gazda Paja, nastupio je na drugoj večeri festivala "Music Week". Nakon završetka performansa, beogradski reper obratio se okupljenim medijskim ekipama, među kojima je bio i Informer, a tom prilikom prokomentarisao je brojne aktuelnosti.

Najpre, Paja je odgovorio na pitanje koga od izvođača ove godine smatra najvećom zvezdom festivala.

Informer

 

- Dosta je mladih i novih izvođača, ne mogu da kažem da su velike zvezde, ali uveliko rade na tome da postanu. Ovaj žanr koji radimo će tek da se probudi, i tek će da bude ludilo. Zasad, dobro rade posao. Samo napred svima - priča on, pa za Informer otkriva da li bi ponovio saradnju sa pop senzacijom Jelenom Karleušom.

- Nemam pojma. Dosta saradnji koje sam uradio sa tim izvođačima je bilo da sam ja upadao u pesmu. U sledećoj saradnji koju bih voleo da uradim sa velikom zvezdom, voleo bih da ja držim konce u rukama, što se tiče produkcije i pravca pesme. Ovo što sam radio, davao sam malo melodije i tekst, a kada bi bilo na moju palicu - pokidalo bi.

Informer

 

Mihajlo Veruović Vojaž opleo je po albumima pop dive, a Pavle se sada osvrnuo i na te izjave.

- Nisam čuo Vojažovu izjavu, što se tiče toga, svako ima subjektivan momenat. Mnoge pesme ne legnu odmah, kao što se desilo sa Senidiom numerom "Delija". Vreme uvek pokaže ko je pravi artist i performer. Najbolje da pustimo vreme. 

Naposletku, Gazda Paja je za Informer detaljnije govorio o porodici.

- Ekstra mi je kao ocu! Najteže mi kada me probudi u tri ujutru, a ja u dubokom snu. Havarija! Između ostalog danas sam zbog toga umoran. Mnogo mi fale kada sam na putu i naporno je, ali tek sada mnogo cenim prave stvari. Tek kada osnuješ porodicu, sva ta slava i novac su mali deo onoga što imaš.