30.06.2024.

09:55

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Nući nazdravio flašicom za bebe! Reper prokomentarisao nastup na Ušću, pa najavio duet sa ovom pevačicom! (VIDEO)

Igor Panić, javnosti poznatiji kao Nući bio je jedan od izvođača koji su sinoć, drugog dana festivala "Music Week" nastupili na Ušću. Muzičar je svoj nastup ocenio kao minimalistički, bez mnogo scenskih efekata sa fokusom na muzici. 

Informer

 

Na incident tokom nastupa Henija i Džejle nije želeo mnogo da se osvrće jer je, kako je rekao, sve to deo velikog festivala i takve stvari se događaju na koncertima. Na pitanje predstavnika medija da li mu je neobično što sa njim na sceni nije Vojaž, Nući je odgovorio da ume da radi i sam.

- Mi generalno već dugo ne nastupamo zajedno, mi se spojimo za neke velike koncerte i velika dešavanja. Umem da radim i sam, iako mi je sa njim lepše i zanimljivije - rekao je Nući.

Informer

 

Izjavu Vojaža da već dve godine nije deo "Generacije Zed" reper je ovako prokomentarisao.

- Ne znam za tu informaciju. Ja sam već rekao da svako ima pravo da svoju karijeru vodi na način na koji želi. Mi smo svi tu prijatelji, i Vojaž mi je prijatelj i ljudi iz "Generacije Zed" . Kako se on osećao pre dve godine i da li je smatrao da nije deo ove ekipe ja ne znam. Ko će da ode kojim putem iz "Generacije Zed" na dalje to niko ne može da zna. Vojaž je prvi koji je otišao, ali tu nema tu nikakvog skandala, mi smo svi izvođači za sebe - rekao je Nući za Informer.

Informer

 

Jedan detalj tokom njegovog nastupa svima je upao u oči. Naime, Nući je imao piće na bini ali u flašici za bebe.

- To je deo scenografije u mom fazonu. Želeo sam da nazdravim sa publikom. Inače pijem viski, ali je večeras to bila votka - otkrio je reper za Informer. 

Panić je najavio i treći duet sa Sanjom Vučić koji će objaviti na jesen. On uveliko radi na pesmi, ali ga obaveze oko letnje turneje usporavaju. 

- Sve pesme koje su izašle su samo uvertira u novi album, a novi album je uvertira u nešto veće. Mislim da će tek tamo 2025. i 2026. videti moj pun potencijal - zaključio je Nući koji nije želeo da otkrije koliko košta njegov nakit jer kaže da ne voli da govori o tome i da mu je fokus isključivo na muzici.