30.06.2024.

17:01

Foto: informer.rs

Džet set

Uspeh kom se nije nadala! Naša pevačica obara sve rekorde slušanosti na Spotifaju, za samo par dana dospela na sve top liste!

Pevačica Silvija Jung objavila je novu baladu pod nazivom "Uzalud me čuvaš" koja je trenutno obara sve rekorde slušanosti na Spotify-u. Ova emotivna pesma, govori o ljubavi i gubitku, osvojila je srca mnogih slušalaca širom sveta.

Informer

 

Silvija je poznata po svom snažnom vokalu i dirljivim baladama i uspela je još jednom da pokaže svoj neosporan talenat. 

Informer

 

- Nisam očekivala da će pesma biti ovako slušana. Svi već znaju da ja živim u Frankfurtu i da uveliko radim na novom albumu i sa ponosom mogu da kažem da u timu imam producente koji sarađuju sa svetski poznatim facama. Pre par meseci bila sam u poseti mom rodnom Beogradu, gde sam otišla u studio do svog prijatelja koji me je zamolio da otpevam demo jedne balade, a sve se završilo tako što sam pesmu zadržala za sebe. To se odmah oseti čim otpevate prvu strofu, znala sam da je pesma upravo za mene. Opšte je poznato da se pesma ponavlja više puta kako se dobio onaj pravi zvuk, ali nećete verovati ja sam je otpevala samo dva puta i to je bilo to. Imali smo gotov proizvod - rekla je Silvija za Informer. 

Njena nova pesma je već na putu da postane veliki hit i da obeleži ovu godinu kao najlepša balada.