01.07.2024.

15:02

Foto: ATAimages

Džet set

(FOTO) Ćerka Nele Mihailović primljena na FDU: Osvanuo spisak devet odabranih brucoša, njih 390 otpalo

Nela Mihailović godinama je u braku sa kompozitorom Vladimirom Petričevićem, sa kojim ima dve ćerke, Martu i Petru. Javnost malo toga zna o naslednicama istaknute dramske umetnice, a sada je jedna od njih, Marta, odlučila da krene stopama poznate majke.

Informer

 

Naime, Nelina mezimica primljena je na Fakultet dramskih umestnosti i njeno ime našlo se na spisku devet odabranih studenata od njih 400 prijavljenih.

Podsetimo, Nela Mihajlović nedavno je u jednom podkastu govorila o vaspitavanju svojih naslednica. Glumica je, tom prilikom, istakla da za ćerke ima razumevanje, ali da, ipak, nisu drugarice, te da se autoritet podrazumeva.

- Mi puno, puno pričamo, nije to odnos majka i ćerka drugarice. Mi smo majka i ćerka, ali imamo međusobno poverenje veliko, suštinsko poštovanje, ja imam autoritet prema njima i one vrlo dobro znaju šta smeju šta ne.

Informer

 

- Ali sa druge strane imamo jedan odnos stvarno otvoren, gde se sve izgovara i ništa ne može biti toliko strašno što će one izgovoriti meni a da ja to već ne znam u glavi ili nisam prošla.