01.07.2024.

17:03

Foto: Foto: ATA Images

Džet set

"Moja najomiljenija fotografija zauvek": Ana Nikolić objavila nikad viđenu sliku i obratila se ovoj ženi (FOTO)

Majka Ane Nikolić, Miljana, već neko vreme povukla se iz medija, te se na javnim događajima više ne pojavljuje sa svojom ćerkom, kao nekada. Iz Anine nove balade "Terasa sa pogledom na zid" može se zaključiti da su čaršijske priče o njihovom narušenom odnosu tačne.

Informer

 

Pevačica je sada na svom Instagramu objavila fotografiju sa majkom Miljanom. Na njoj je Ana veoma mala, a Miljana mlada i prelepaa.

- Moja mama i ja čekajući Marka. Moja najomiljenija fotografija zauvek. Hvala, doviđenja - poručila je Nikolićeva.

Javnost odavno nagađa da su njih dve u lošim odnosima, a sumnje su dodatno podgrejane nakon Anine emotivne ispovesti u kojoj je govorila o svom odnosu sa majkom.

- Moja majka je stalno u ulozi neke žrtve, njoj nikad ničega nije dovoljno. I ja sam to prepoznala kod sebe. Tokom terapije smo došle do toga. Ako je petica, zašto nije pet plus? Ako si treća na krosu, što nisi prva? Ako si prva, što nisi pre prvog? To mesto ne postoji, ali neka ga izmisle. I sve to iz nekog nezadovoljstva, samo njoj poznatog. Nikad dovoljno i nikad dovoljno dobro. Navikla sam da ne valjam. Ja sam crna ovca familije. Prihvatila sam tu ulogu i igram je revnosno - rekla je Nikolićeva tada.