Autor: Informer/A.S.

01.07.2024.

21:01

Foto: ATA Images

Džet set

Kratko i jasno! Oglasila se Jelenina porodica za Informer nakon vesti da je Zoran u vezi sa njenom drugaricom Indi!

Pevačica Indi Aradinović i kompozitor Zoran Marjanović danas su uhvaćeni kako razmenjuju nežnosti na jednom bazenu, nakon čega su svi posumnjali da su njih dvoje u vezi.

Informer

 

Informer je nakon toga stupio u kontakt sa Indi, koja je samo kratko prokomentarisala da su Zoran i ona dugogodišnji prijatelji i da ne vidi ništa sporno u tome što su se dodirivali naočigled svih i ljubili u obraz. 

Sada je Informer kontaktirao Teodoru Krsmanović, sestru pokojne Jelene Marjanović, koja je rekla da nema blizak odnos sa zetom i da se čuju samo u vezi deteta, te da nije upućena u njegov ljubavnim život. 

Informer

 

- Pojma nemam, ne pričam sa Zoranom o njegovom privatnom životu iskreno. Čujem se sa njim samo u vezi deteta, ništa više ne znam o njemu. Ne znam ni da se Jelena družila sa Indi, bolje pitajte nekog drugog, jer ja ne znam ništa u vezi toga - izjavila je pevačicina sestra, Teodora za Informer. 

Informer

 

Nakon toga smo pozvali i Jeleninu tetku, Ljubicu Manojlović, koja je takođe istakla da ne zna ništa o Zoranovom privatnom životu. 

- Ne, ne, ne znam ja o tome ništa. Ne znam ništa je tome, stvarno. Ne znam, ne znam stvarno, njegova privatna stvar, mene to ne zanima - rekla je kratko za Informer Jelenina tetka, Ljubica .