Autor: Informer/A.S.

01.07.2024.

22:42

Foto: Miloš Rafailović

Džet set

"Treba da uživaš i da ti bude lepo, a ne da te boli": Seka Aleksić besna, sa ovim problemom se pevačica susreće stalno (VIDEO)

Pevačica Seka Aleksić poslednjih meseci mnogo je aktivna na društvenim mrežama gde deli slike i snimke kako sa nastupa, tako i iz privatnog života. 

Ona se sada oglasila na TikTok nalogu, a svojom objavom je nasmejala sve. Naime, pevačica se snimala dok vozi kola i tom prilikom se žalila da joj se ne sviđa to što zbog lepote mora da trpi bol, kao i da je muškarcima mnogo lakše jer oni nemaju tih problema. 

Informer

 

- Treba da zakažem depilaciju i razmišljam. Boli depilacija, boli epilacija, boli čupanje obrva, boli čupanje nausnica, boli kad dobiješ menstruaciju. Ja ne znam šta više ne boli. I kad kaže neko, jao, lepota mora da boli i sve za lepotu. Šta bre sve za lepotu? Što mora da me boli? Treba da uživaš i da bude ti lepo, a ne da te boli - rekla je ona, pa dodala da je ženama mnogo teže nego muškarcima:

Informer

 

- A muškarci, temperatura 37, toplomer, brzo, cveće, vitamin, 15 limuna, cedi, pij, obloge, ludilo, to su pripreme ogromne u toku. Gotovo je, umire se. A ja sa 39 pevam i ne razmišljam, ni o čemu, samo da preživim. Je li moguće da nas sve toliko mora da boli? Pa šta bi bilo muškarcima da neko treba da im iščupa nausnice ili, ne znam, da im iščupa obrvu, da vide kako boli kad se jedna obrvica iščupa, kao u oko. Je li moguće to? - izjavila je ona na svom TikTok nalogu.