02.07.2024.

11:14

Foto: ATAIMAGES/Milos RAfailovic/Instragram Anja Blaa

Džet set

BAKA FEJK PRASE! Zbog ovih laži svi misle da je Bogdanov i Anjin raskid još jedna nebuloza na kojoj on pokušava da zaradi

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, stavio je tačku na dugogodišnju vezu sa influenserkom Anjom Blagojević, široj javnosti prepoznatljivoj kao Anja Bla. O razlozima kraha veze, kontroverzni Ilić govorio je na svom kanalu u videu koji je simbolično nazvao "Raskinuli smo".

Informer

 

Međutim, jutjuber i nije baš uverio javnost, s obzirom na to da je njegova ne tako davna prošlost puna lažnih drama i sukoba, koje je sam režirao kako bi iznos na njegovom bankovnom računu dobio koju cifru više.

Vest o Bakinom raskidu sa devojkom dolazi u trenutku kada se prašina tek slegla oko njegovog navodnog sukoba sa reperom Mihajlom Veruovićem Vojažem. Sve je počelo tako što je Baka u lajvu izneo niz ružnih komentara o Vojaževom ledenom čaju, i konstatovao da će ga koristiti kao kupku jer takav ukus ima. Veruović mu je odgovorio, pa je prozivka nastavljena, ali je vrlo brzo postalo jasno da je sve izrežirano zarad obostrane koristi. Snimak Ilića koji je zajedno sa svojim drugovima otišao na Mihajlov nastup, definitivno je potvrdio da je u pitanju farsa o čemu je Informer prvi pisao. Sve se završilo boks mečom između njih dvojice tokom koga su i sami priznali da je sve, kako su objasnili, bila šala.

Informer

 

Samo koji mesec ranije Ilić je saopštio svojim pratiocima da je bankrotirao, jer je zbog klađenja izgubio ogromnu svotu novca. Tada je u lajvu govorio da je "napravio veliko s*anje" i mnogo se zadužio, zbog čega je ostao bez novca, ali i bez devojke, jer ga je navodno Anja i tada ostavila. Baka je apelovao na ljude da mu pomognu i na prodaju stavio svoje skupocene automobile. Brzo nakon toga priznao je da je priča o bankrotu bila laž, ali i objavio da je deo zarade dao u humanitarne svrhe. To što je donirao novac jeste pohvalno, ali ne bi trebalo da ga oslobodi odgovornosti za laži i obmane kojima se služio da do novca dođe.

Informer

 

Ako se vratimo još malo unazad doćićemo i do još jednog izmišljenog raskida Bake Praseta i Anje Bla. Pre dve godine Jutjuber je kukao nad tužnom sudbinom što ga je devojka ostavila, a fanovi su mu poverovali i odmah pružili podršku. Međutim, par je ubrzo snimljen u jednom prestoničkom restoranu i njihov fejk raskid je raskrinkan.

Zbog svega ovoga ni najmanje ne čudi što Baki Prasetu sve manje ljudi veruje, a Jutjuber počinje da liči na ono čobanče iz priče koje je vikalo "Vuk, vuk".