03.07.2024.

09:32

Foto: ATA Images

Džet set

"Eks paćenice i jadnice su ga jurile da se udaju za njega!" Jovana Jeremić o ljubavi sa Draganom Stankovićem: "Bolesno sam ljubomorna"

Voditeljka Jovana Jeremić i biznismen Dragan Stanković već mesecima uživaju u harmoničnoj vezi, a ona je sinoć u emisiji "Amidži šou" govorila o njihovom odnosu.

Informer

 

Naime, Jovana je priznala da je ljubomorna, ali i istakla da je zaslužila da je njen partner gleda kao "malo vode na dlanu".

- U posesivnom sam fazonu - što je moje, to je moje. Tuđe neću, svoje ne dam. Kako drugačije? Muškarac u mene treba da gleda kao u ikonu na zidu, ja sam to zaslužila. Valjda sam ja umela sa njim, pa sam takav sistem gledanja i zaslužila svojim požrtvovanjem. To mu i uzvraćam, on je meni sve na svetu. Svuda idemo zajedno, maksimalno smo posvećeni jedno drugom i čuvamo našu ljubav. Danas je ljubav retkost. Mi smo starinski par, jedno drugom sve pričamo, ta strogost vlada i sa njegove i sa moje strane. Ja samo tako umem. Za mene ljubav nije to da puštamo da svako radi šta hoće.

Jovana je otkrila i da je ljubomorna.

Informer

 

- Ljubomore ima. Ja sam bolesno ljubomorna, posesivna sam. Ne pokazujem to, ćutim, dok ne prikupim argumente u svoju korist i onda pucam. Ali, u našoj priči nema mesta ljubomori. Dragan je prošao puno u životu, izabrao je ono što mu odgovara.

Jovana je onda otkrila da joj svadba nije prioritet, pa je pomenula i bivše devojke svog dečka.

Informer

 

- Da li ću vas pozvati na svadbu, to morate Dragana da pitate. Tu se muškarac pita. Nikad nisam bila žena koja nešto traži i juri, niti mi je to bio imperativ. Sve žene koje su bile sa njim su želele samo da se udaju za Dragana Stankovića. Ja sam Jovana Jeremić bila i pre ove veze. Firma sam u firmi, brend za sebe, ako se udaja desi - desiće se, ako ne - ništa. Prioritet mi je da budem srećna. O tome su razmišljale neke eks paćenice, kojima je u životu bio domet da se dobro udaju, ali moraju da nauče jednu lekciju - moćni muškarci nikada takve nesrećnice ne žene, nego isključivo moćne i jake žene.