03.07.2024.

16:21

Foto: Informer/Instagram

Džet set

Seka Aleksić šokirala fanove! Pevačica na infuziji, ali od ovoga ne odustaje (VIDEO)

Seka Aleksić podelila je video iz kreveta dok prima infuziju, što je u prvom momentu zabrinulo njene obožavaoce koji je prate na društvenim mrežama. Međutim, već drugi kadar pokazao je da Sekino stanje nije dramatično, koliko se u prvom trenutku učinilo jer je pevačica uzela čokoladu i počela da jede.

- Jao, jao čokolada - rekla je.

Informer

 

- Ljudi će misliti da si pala u nesvest zato što te izgladnjujem - rekao je pevačici njen saradnik koji je i snimio video.

- Tačno! Evo jedem čokoladu - rekla je pevačica.

Njeni obožavaoci nemaju razloga za brigu, sa Sekom je sve uredu, iako je, kako je sama priznala već u narednom snimku koji je objavila na svom Instagramu zatrpana obavezama, naročito ujutru.

Informer

 

- Jao, jutro svako počinje tako što: "Mama dođi, daj mama ovo, mama ponesi mi vodu, mama jesam uzeo ovo, jesi oprao zube, jesi se umio, mama šta ću da doručkujem, hoću ovo... neću ovo..." Ja sebi skuvam kafu, nisam je ni uzela sa aparata, ona je ostala tamo gde je sama napravljena jer ja ne stižem sebi da skuvam kafu. Onda uzmem da skupljam mrve, onda uključim usisivač, onda uradi ovo, uradi ono, daj ovo, daj ono, ja na kraju dođem u dva popodne - nit sam jela, nit sam se umila, nit sam doručkovala, niti sam popila kafu - pričala je Seka, a u jednom momentu u kadar je uleteo njen sin i rekao:

- Sve je rekla tačno! - na šta se pevačica nasmejala.