04.07.2024.

08:48

Foto: Foto: Printscreen, ATA Images

Džet set

PAPARACO! Prvi snimak Tamare Đurić nakon vesti da je pretučena: Seks-bomba "uhvaćena" u srcu Beograda, pokazala telo na kojem joj svi zavide (VIDEO)

Tamara Đurić našla se u središtu skandala nakon što su mediji izvestili da je starletu napao bivši dečko. Ona se tada oglasila za Informer i otkrila da pomenuti napisi nisu istiniti, te istakla da se našla na meti razjarenog fana, koji je umalo sebi oduzeo život zbog nje.

Otad se nekadašnja voditeljka "Zadruge" nije oglašavala, međutim, oštro oko paparaca Informera "uhvatilo" ju je u srcu prestonice Srbije.

Đurićeva je, naime, bila u jednoj vinariji na Vračaru, koju je oko ponoći napustila, a tom prilikom pokazala je zavidnu figuru na kojoj svi zavide.

Tamara je ponela kombinezon u crno-beloj boji i sandale sa visokom platformom, dok je čitav stajling "zaokružila" "dolče i gabana" tašnom, koja važi za trenutno najpoželjniji model među nežnijim polom.

Podsetimo, nakon što je kao bomba odjeknula vest da je Tamara Đurić pretučena, ona se ekskluzivno za Informer oglasila i otkrila šta se zaista dogodilo.

Imam dosta fanova, a jedan od njih je iskoristio to što je moja spremačica ostavila otvorena vrata, nakon čega je nasilno došao do moje dnevne sobe gde je odlučio da se samopovredi, udarivši rukom snažno o zid. Bila sam jako uznemirena. Pokušala sam da ga urazumim jer je bio vidno pijan, ali kako nisam uspela, bila sam prinuđena da pozovem policiju. Uplašila sam se da ne povredi i sebe i mene - rekla je Tamara Đurić za Informer.

Tagovi: