04.07.2024.

17:38

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

Zbog ovoga se Sanja Kužet nije udala za Nemanju: Voditeljka i njen partner postali su roditelji po drugi put, ali još nisu stali pred matičara

Voditeljka Sanja Kužet porodila se pre dva dana i na svet donela sina kom su ona i njen partner Nemanja Živojinović dali ime Vuk. Oni godinama žive zajedno, ali svoji ljubav nisu ozvaničili ored matičarem.  

Sanja je gostujući u jednoj emisiji otkrila da je venčanicu obukla samo jednom u životu i to na venčanju sa prvim suprugom Zoranom Piperom za kog se udala trudna. 

Informer

 

- Ja sam bila u drugom stanju kada sam se udala prvi put. Lepe uspomene, mislim iskreno to su zaista u tom trenutku bile jedne jako važne i lepe stvari za mene. Drugi put nisam obukla venčanicu, ne zato što nismo moj sadršnji partner i ja želeli da do toga dođe, nego prosto neki splet čudnih okolnosti. Mi od kako smo se spojili, mi stalno nešto stvaramo, gradimo, planiramo i non-stop nam se nešto dešava. Mi zaista nismo imali nekog predaha u tom smislu da se tim venčanjem bavimo. Onda su nas sve ostale životne stvari i okolnosti zapravo naučile da je mnogo bitnije sve to drugo što radimo, nego sam taj jedan čin i taj dan. Tako da ne bežimo od toga, ko zna možda će se to desiti u nekom trenutku ali i ovako nam je sjajno - ispričala je Sanja tada.

Informer

 

Njen partner Nemanja ne voli da se javno eksponira, a zanimljivo je da im se ljubav prvi put dogodila još u mladosti. 

- Bili smo u vezi početkom naših dvadesetih. Kada smo se deset godina kasnije ponovo našli, preskočili smo upoznavanje i predrasude, tako da je sve bilo lakše. Dovoljan je jedan pogled da se razumemo, bez prevelikog objašnjavanja i gubljenja energije na sporedne stvari -  objasnila je Kužetova u jednom intervjuu.