04.07.2024.

18:31

Foto: Masha Bandjur

Džet set

Sećate se snimka u kom se Vojaž drugovima iz škole hvalio parama? E, sad je objavio nešto još gore (FOTO)

Reper Mihajlo Veruović, poznatiji kao Vojaž pre četiri godine razbesneo je javnost snimkom na kom se školskim drugovima pohvalio gomilom novca, rekavši im da ih je zaradio za noć. A sada je objavio nešto još gore. 

Informer

 

- Zdravo, drugari, iz srednje škole! Ovde imate primerak 118.000 dinara zarađenog novca za jedno veče! Nije da se Vojaž hvali, ali ako budete učili u Devetoj gimnaziji, imaćete ove količine novca u vašim rukama - govori je tada na snimku, koji se brzo proširio društvenim mrežama i izazvao burne reakcije.

Ovoga puta fotografisao je svoj ledeni čaj, a ispred dva tetrapaka poređao je čak sedam satova marke "roleks"!  Ako se uzme u obzir da najjeftiniji sat ovog prestižnog brenda, koji je sinonim za luksuz, košta nekoliko hiljada dolara, onda Vojažev postupak, mirne savesti, možemo okarakterisati kao čistu bahatost.

Informer

 

Veruović je veoma popularan kod mladih generacija. Njegovi najveći obožavaoci su tinejdžeri koji se tek uče životnim vrednostima, pa se pitanje nameće samo: Šta im njihov idol poručuje ovakvom fatografijom?  Omladinci koji slušaju popularnog repera iz njegovih objava mogu da zaključe da je novac i bogatstvo jedino što je važno i da nisi uspeo ako nemaš brdo "roleksa" na stolu.