04.07.2024.

20:54

Foto: ATAIMAGES/Milos RAfailovic

Džet set

Čuvena doktorka analizirala Desingiricu! Dr Nada Macura ima samo jedno pitanje za repera: "Da li su čarape čiste?"

Čuveni kardiolog prim. dr Nada Macura dugo je bila jedno od lica koje smo svakodnevno viđali na malim ekranima. Godinama se svakog jutra oglašavala iz Hitne pomoći i građanima davala savate, a iako više nije zastupljena u medijima kao nekada, ona se rado se odazove pripadnicima sedme sile. Čuvena doktorka poznata je i kao dama od stila, pa je sada prokomentarisala imidž pojedinih medijskih ličnosti, među kojima je bio i kontroverzni reper Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica.

Informer

 

- Čula sam za Desingericu. Nije mi se dopalo to što baca neke čarape u publiku. Da li su to čiste čarape? - zapitala se Macura.

S obzirom da je čistoća pola zdravlja, ovo pitanje bilo je i očekivano jedne od doktorke. Ona se osvrnula i na Desingericin nastup na "Music week-u" kada je reper na scenu stigao u mrtvačkom sanduku.

- Pa dobro to su ideje. Pun je tih ideja, koje njega stavljaju u prvi plan, ja podržavam kad neko ima ideje. Moram da priznam da je inovativan. Hoće malo da bude ekstravagantan i da podseća na đavola - prokomentarisala je doktorka njegova crvena sočiva i tetovaže za Hype televiziju.

Informer

 

Ona je konstatovala da kada pogleda njegovu fotografiju sa nastupa na Ušću mora da reaguje medicinskim savetom.  

- Znate šta, lekari bi odmah rekli da ima upalu očiju, konjuktivitis. Ako su mu oči stvarno crvene nek se jave na pregled, ako su sočiva neka radi dečko šta mu volja - zaključila je Nada.