04.07.2024.

22:30

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Rada želi penzionera! Manojlovićeva otkrila kakvog dečka traži, ima specifične uslove

Rada Manojlović već neko vreme je bez emotivnog partnera. Iako se u javnosti spekulisalo da je u vezi sa izvesnim muškarcem sa kojim je snimljena na aerodromu Rada to nikada nije potvrdila. Pevačica je analizirala svoje ljubavne veze i zaključila da je problem u njoj.

Informer

 

- Previše sam svoja da bih bila nečija. Lane Gutović mi je jednom prilikom rekao: "Nisi ti glupa, ne. Ti nećeš upasti u istu rupu, žargonski. Ti ćeš naći sličnu. Ja sam imala različite muškarce, karakterno, ali sam ih uvek pravila na iste. Problem je u meni, ako tu ima problema. Ja teram po svom. Retko koji muškarac voli da žena vodi priču, a ja ne želim da pokleknem... Kamo sreće da sam u varijanti lakih upoznavanja i veza - ispričala je Rada.

Informer

 

Prema njenim rečima, poslednje tri veze trajale su ukupno 16 godina i sve je to emotivno koštalo.

- Svaku sam gledala kao da je za ceo život, i bilo je, daj se cela, pokidaj se, uloži emotivno sve što imaš. To je greška. Eventualno kada bi se desio neki muškarac, može da bude sportista u penziji. Ali baš penizija, ništa trener i to. Nego prava penzija posle karijere, da se mane sporta i obaveza, i da se fokusira samo na mene - zaključila je pevačica u emisiji "Divan show" na Kurir televiziji.