05.07.2024.

13:33

Foto: Teo Srećković

Džet set

Ivana Boom Nikolić i Emel Franca snimili duet koji je izazvao lavinu prepozitivnih komentara

Pre samo tri meseca Ivana je svojoj publici predstavila  svoju novu pesmu pod nazivom "Lete pare" u saradnji sa pevačicom i kantautorkom Anđelinom koja potpisuje muziku i tekst. Ivana je tada već  najavila saradnju sa jednim mladim pretalentovanim muškim izvođačem. U pitanju je Emel Franca koji se u jednom takmičenju izdvojio svojim posebnim interpretacijama i pevačkim talentom.

Informer

 

Njihova pesma zove se "Vir", a autori muzike i teksta su Bien i Leon, dok je aranžman radio jedan od najpoznatijih hitmejkera RimDa, poznat po najvećim hitovima Maje Berović, Jale i Bube.

Spot je sniman u Srbiji, na prelepim predelima koji su upotpunili savršen izgled Ivane i Emela.

Informer

 

Kao i do sad, u spotu nisu izostali Ivanini zavodljivi stajlinzi kao i njena figura koja je od prvog dana izdvaja kao jednu od najzgodnijih i najlepših srpskih pevačica.

Iako su spot i pesma izašli pre 24h, samo pozitivni komentari se nižu za ovaj fantastičan duo, a neki od njih su: "Svaka čast za oboma", "Fenomenalna pesma", "Kakva pesma, hit ovog leta".

Informer

 

Povodom izbacivanja novog letnjeg hita, Ivana je svoje zadovoljstvo podelila sa svojim pratiocima i na Instagramu:

- Pesma koja duže vreme čeka da ugleda svetlost dana je tu! Moja omiljenija pesma koju sam ikada snimila je konačno na mom Jutjub kanalu. Trk na profil i pišite utiske! Volim vas.