Autor: Informer/K.Ć.

06.07.2024.

08:18

Foto: Instagram/printscreen

Džet set

Uki Q priznala koliko hiljada evra je dala za operaciju nosa: Fanovi u šoku zbog cifre

Mlada influenserka je pozamašnu sumu odvojila za korekciju nosa, a sada je gostovala u jednoj emisiji i potvrdila da ju je baš toliko sve iskoštalo.

- 7.000 evra košta nos, mnogo. Svi su me tada pitali, bilo mi je glupo da pričam, mnogi mi nisu verovali - rekla je Uki Q na Hajp televiziji, komentari su se nizali, a neke devojke su istakle da su operaciju nosa platile troduplo manje.

Informer

 

"Da li vredi tih para?", "Zašto si to uradila?", "Ja sam moj platila 2.000 evra", "Nadam se da su dinari", samo su neki od komentara.

Podsetimo, influenserku je svejevremeno operacija grudi iskoštala 3.000 evra.

Informer

 

- Ovaj video je trebalo da izađe pre dve godine. U pitanju je drugi deo o s**ama. Skoro sam odgovarala na pitanja na storiju i neko me je ponovo to pitao, bila sam u fazonu 'ajde više to da snimim, stvarno, red bi bio... - rekla je Una na svom Jutjub kanalu pa nastavila.

- Imam momenat kad sam se budila iz anestezije, što je bilo nešto najsmešnije na svetu. Moja mama koja sedi, trese se sat vremena, a ja se budim, ovako gledam i pitam: „Gde su mi si*e?" I moja mama kao: „Tu su, u zavojima, sve je u redu...", a ja: „Ne vidim ih!" (smeh) - prisećala se Una, koja se na ovaj korak bila odlučila sa svega 20 godina.