Autor: Informer/K.Ć.

06.07.2024.

12:50

Foto: Maša Banđur

Džet set

"Plaćala je za seks 1.000 dolara, a ja sam to uradio za desetku": Mile Kitić šokirao priznanjem

Mile Kitić je decenijama unazad u srećnom braku sa Martom Savić, sa kojom ima ćerku Elenu. Mile i Marta se trude da privatan život drže daleko od očiju javnosti. Popularni folker važi za jednog od najvećih šmekera naše estrade, a sada je odlučio da progovori i na temu ljubavnice.

Informer

 

 - S tom Nadom iz Čikaga bilo je pola pevača mlađe generacije i bez obzira na to što sam bio dete, morao sam da popijem da bih legao s njom. Imala je mnogo love i plaćala bi za intimni odnos po 1.000 dolara. Uradio sam to za desetku. Posle mi je kupila neki sat od 7.000 dolara koji sam prodao za upola manje love - šokirao je jednom prilikom Mile Kitić.

Mile se nikada nije libio da prizna da je supruzi bio neveran, te je jednom prilikom otkrio i da u tom momentu ima ljubavnicu.

Informer

 

- Ne postoji grad gde nisam imao devojku, imao sam jednom deset odjednom. Nikada nisam plakao zbog nekog, bio sam mlad. Mlad sam se i oženio, i kada sam se oženio imao sam ljubavnicu, imam i dan danas. Pored Marte imam - rekao je Kitić, pa otkrio i najdublje tajne svojih kolega o kojima se do tada nije javno govorilo.