07.07.2024.

11:01

Foto: E-Stock

Džet set

Breskvica o haosu zbog navodnog koncerta na Tašu! Besni fanovi krive pevačicu, a evo šta je istina!

Anđela Ignjatović Breskvica oglasila se nakon haosa koji je na društvenim mrežama nastao zbog njenog odgovora na pitanje vezano za navodni solistički koncert na Tašmajdanu 6. septembra.

Na pitanje o navodnom koncertu ona je rekla da je reč o dezinformaciji, nakon čega je usledio niz komentara i napada, te optužbi da se "od koncerta ograđuje, jer je prodato svega nekoliko stolova".

Informer

 

Međutim, istina je da ona zaista nijednom do sada navodni koncert nije pomenula niti najavljivala, što bi bilo logično da učini u slučaju da će se isti zaista desiti.

Kako je istakla, reč je o velikom nesporazumu, jer tog solističkog koncerta - nema.

Anđela je, nakon što su njeni fanovi pobesneli, odlučila da se oglasi i objasni šta se dogodilo, kao i da svima koji su kupili karte uputi javno izvinjenje.

Njene reči prenosimo u celosti.

Informer

 

"Imam potrebu i dužna sam da se oglasim povodom velikog nesporazuma vezanog za moj navodni solistički koncert na Tašmajdanu. Da, u pitanju jeste veliki nesporazum, gde je taj koncert prvenstveno zakazan bez mog znanja. Čim sam za to saznala, odmah sam rekla da to u ovom momentu ne želim da radim jer smatram da za to, jednostavno, nije vreme

Moja želja jeste da se moj solistički koncert organizuje, ali kada izdam još pesama, jer ne želim da na svom koncertu pevam pretežno svoje, već isključivo svoje pesme.

Informer

 

Drugo, ovo je period u kom radim doslovno svaki dan i ne bih bila u stanju da se tom koncertu posvetim onako kako bi trebalo i da svojoj publici priuštim sve ono što smatram da treba, što želim i što zaslužuju.

Kada dođe do toga da odlučim da pravim solistički koncert, to ću ponosno i objaviti i najaviti.

Izvinjavam se svima koji su dovedeni u zabludu kada je reč o navodnom koncertu na Tašmajdanu."

Informer

 

Podsetimo, juče je na društvenim mrežama buru izazvao još jedan njen video. Naime, pojavio se snimak sa romske svadbe na kojoj je pevala upravo Breskvica. Iako je do sada bila klupska pevačica, Ignjatovićeva je odlučila da počne da peva i na ovakvim veseljima, a kako je zabavljala goste možete pogledati OVDE.