07.07.2024.

13:26

Foto: Novak Đurović

Džet set

"Pomislim: 'Jao što je lepa ova žena, kad bi bila moja' , a onda..." Aca Ilić otkrio detalje iz braka sa Biljanom Jevtić, nije sve uvek idilično

Estradni par Aca Ilić i Biljana Jevtić su decenijama u skladnom braku u kojem su dobili sina Ivana. Iako važe za jedan od najskladnijih parova na estradi, Aca priznaje da i u njihovom odnosu postoje krize.

Informer

 

- Ima mnogo lepih žena i ja, kao i svaki drugi muškarac, pomislim: "Jao, što je ova žena lepa, što bi bilo lepo kada bi bila moja". Ali, onda ubrzo shvatim da je to što imam sa Biljanom veoma vredno i da nijedna žena nije vredna toga da rušim svoje gnezdo - rekao je muzičar i dodao:

- U ovim godinama ne isplati se imati neku drugu ženu ni meni, niti bilo kome drugom. Kasno je sada za razvod, za neke nove ljubavne priče. U životu uvek postoji nešto što je iznad nekog trenutka požude, strasti. Ne može čovek, na kraju krajeva, da bude sebičan i da misli samo na sebe - izjavio je ranije.

Informer

 

U domu Biljane i Ace razvod je tema o kojoj se nikada ne govori.

- Reč razvod u našoj kući nikada nije pomenuta, ni u najvećem besu ni u najvećoj ljutnji. Svako ima svoju žutu minutu, ali toliko smo dugo zajedno i toliko smo toga prošli, pa znamo da će i to brzo da prođe. Pustiš onu drugu stranu da se izduva i onda posle sat vremena pijemo kafu u dvorištu i nastavimo da komuniciramo normalno kao da se ništa nije desilo - rekao je Aca i otkrio da ponekad tek kada otputuje shvati koliko voli svoju porodicu i svakodnevicu: 

- Odem nekad na turneju u Ameriku ili Australiju, ali se tada zaželim i kuće i žene. Tek tada, kada se sklonim na dve tri nedelje, shvatim koliko mi fali sve ono za šta sam u nekom trenutku pomislio da mi ga je preko glave. Kada u avionu objave da za nekoliko trenutaka slećemo na beogradski aerodrom, osetim toliku sreću koju ne mogu da opišem, jer idem svojoj kući da zagrlim svoju ženu i dete - zaključio je on, prenosi "Story".