07.07.2024.

18:16

Foto: Facebook Sanja Maletić

Džet set

"Rodila sam Vanju na Vidovdan, ona je Božije čudo!" Sanja Maletić prvi put o majčinstvu nakon što je u 52. godini dobila ćerku!

Pevačica Sanja Maletić prvi put je progovorila o najradosnijem trenutku u svom životu i zahvalila se svima na podršci koju je dobijala sve ovo vreme.

Informer

 

- Mnogo hvala svim ljudima. Stiglo mi je preko 10.000 poruka, svima se izvinjavam što ne mogu da stignem od bebe da odgovorim. Na svet je došla jedna divna, čarobna devojčica koja se zove Vanja Stefanović. Ona je Božje čudo, rodila sam je na Vidovdan. Mnogo sam srećna - rekla je pevačica i dodala:

- Ja sam javno pričala i o svojim neuspesima. Imala sam sreću, odabir lekara je kod mene bio presudan. Nisam ja ništa krila, dosta mojih kolega me je videlo. "Budi ljudina i očekuj da budu drugi ljudi prema tebi". Ja sam se povukla, rekla sam da idem na godišnji odmor. Sada možemo da se veselimo, koga kog da sretnem odvešću ga na piće. Imala sam laku trudnoću, nisam ni povraćala. Jednostavno sam uživala. Volim što je devojčica.

Informer

 

- Ja sam sa mojim mužem deset godina u braku. Ja svoj poslovni život gledam kao da idem u kancelariju, to ja tako gledam. Srećna sam što sam odvojila privatni od poslovnog života. Cela moja generacija kolega mi je čestitala. Trideset godina sam na estradi. Moram spomenuti da su Goran Jovanović i Goran Čomor bili prisutni sve vreme i gledali kako Vanjica raste u stomaku, a od mojih kolega stvarno sam im svima zahvalna.

- Mislila sam na Salvetu dok sam bila trudna, pozravljam je ovom prilikom puno - rekla je Sanja u Premijeri Vikend Specijal.