Autor: Informer/K.Ć.

07.07.2024.

21:16

Foto: Informer

Džet set

"Ne znam zašto je to ispričala, to je bilo nešto naše": Ana Kokić ostala u šoku nakon što je njena kolegenica iznela veliku tajnu

Popularna folkerka Ana Kokić pomogla je mladoj zvezdi u usponu. Nakon što su snimile duet, mlđoj kolegenici je karijera krenula uzlaznom putanjom. 

Pevačica Mahrina rekla je da joj je Anina podrška jako značila, pa je otkrila i jedan humani gest Kokićeve, koji je oduševio javnost.

Informer

 

- Ana Kokić je pristala da uradi duet sa mnom za "Lololo", i ja sam njoj rekla, da ali kao snimamo spot i ona je rekla "Da", visokobudžetni spot radimo, ja sam rekla: "Ja nemam pare za takav spot trenutno", i Ana je rekla: "Ok, hajde ja ću da uplatim, da platim ceo spot, a ti kad budeš skupila deo koji treba da daš ti ćeš meni to vratiti - rekla je Mahrina sa knedlom u grlu, pa nastavila:

- Kada sam je zvala posle tri meseca i rekla joj da sam skupila novac i da mi da da račun, ona je rekla: "Ovu priču smo završile, ti ćeš taj novac da uložiš u svoj novi projekat".

Informer

 

Tim povodom se oglasila i Ana Kokić, koja je bila iznenađena što ju je Mahrina uopšte i pomenula.

- Ne znam zašto je to ispričala, to je bilo nešto naše. Nije moje da pričam o takvim stvarima, ona je verovatno imala razlog zašto je to ispričala. Ja moram da kažem da sam ja isto to doživela od svojih kolega na početku, od “Blizanaca” Peđe i Nenada, i našeg kolege Pere Nešića koji nažalost nije više sa nama. Tako da mislim da je to taj lanac koji tako treba da ide. Rekla sam Marini: "ti sutra isto to uradi nekome i to je to" - iskrena je bila Ana za Blic.