09.07.2024.

08:16

Foto: Goran Todorović

Džet set

Sanja Kužet se razvela nakon samo godinu dana! Voditeljka otkrila zašto je stavila tačku na brak sa prvim supurugom: "Svako svojim putem"

Sanja Kužet na Vidovdan je rodila trećeg sina, koji je poneo ime Vuk. Tim povodom, njen emotivni partner Nemanja Živojinović organizovao je gala slavlje na kojem su se okupile brojne poznate ličnosti.

Informer

 

Sanja i Nemanja, kao što je poznato, već imaju jednog dečaka, Strahinju, a u prvom braku, koji je sklopila pre desetak godina, lepa voditeljka dobila je sina Andriju.

Svog prvog supruga Sanja Kužet je upoznala na radnom mestu. Tačnije, ona je gradila voditeljsku karijeru, dok je on bio član obezbeđenja vlasnika televizije Pink.

Informer

 

- Družili smo se dve godine, a onda i zaljubili, pa venčali, dobili dete, razveli, ali i dalje ostali u istoj firmi – pričala je Sanja, koja se na brak stavila tačku posle samo godinu dana.

Voditeljka je spričala je i zbog čega je do toga došlo, ali i kako danas funkcioniše sa prvim mužem.

- Ako je neko dobar čovek, delim mišljenje da nakon svega možemo da ostanemo dobri ljudi. Ne moramo da budemo prijatelji. Ne moramo se obilaziti po slavama, naprotiv. Svako svojim putem. Ali, zbog našeg detata, zašto da ne budemo u dobrim odnosima - govorila je Sanja u "Balkanskom ulicom" i dodala:

Informer

 

- Uostalom, ja sam birala tog čoveka, i one je birao mene, jer mi imamo neke kvalitete. Zaista ne mogu da kažem ništa loše o njemu.

U razgovoru Sanja Kužet je iskreno priznala:

- Jednostavno, zajednica nije uspela. Ljubav je nestala.