09.07.2024.

11:59

Foto: Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

Jelena bila sa Slobom dok je još bila u braku? Nastavlja se afera "dadilja", evo kako je Radanovićka odgovorila na optužbe!

Supruga Slobodana Radanovića Jelena ponovo je u epicentru dešavanja. O pevačevoj izabranici je govorila sadašnja žena njenog bivšeg supruga, a sada se navodno oglasila i dadilja, koja je svojevremeno radila kod nje, piše Kurir.

Informer

 

Dadilja je ispričala da je cela porodica krila Jelenu koja je navodno bila sa Slobom, dok je još bila u braku sa prbim suprugom. Kako je rekla, sedela je na dve stolice, kako bi zadržala bivšeg kao "zlatnu koku".

Jelena Radanović, koja je sad u braku sa Slobom s kojim je prošle godine dobila sina, za Kurir je bila veoma duhovita, ali i cinična na celu priču dadilje koja joj je čuvala decu iz prvog braka.

Informer

 

- U Snežaninoj bajci nedostaju samo patuljici. Juče je bila žena, koja se vašoj redakciji predstavila lažnim imenom, danas dadilja, a nadamo se da će se sutra oglasiti princ na belom konju - rekla je Jelena kroz osmeh.

Podsetimo, sadašnja supruga Jeleninog bivšeg muža podnela je krivičnu prijavu protiv Radanovićeve, tvrdeći da ju je Jelena udarala i držala za vrat.