10.07.2024.

07:31

Foto: ATAIMAGES/TANJUG

Džet set

Ceca se oglasila zbog Novaka Đokovića: Podelila video koji je Srbiju osvojio, pa poručila: "Car!" (VIDEO)

Svetlana Ceca Ražnatović, baš poput ostatka Srbije, pomno prati pohod Novaka Đokovića na još jednu titulu na Vimbldonu, a nakon što se slavni teniserer na sebi svojstven, krajnje šarmantan način obračunao sa engleskom publikom, podršku mu je pružila i folk zvezda.

Ražnatovićka je, naime, uz epitet "car" podelila tzv. Novakovo kolo, koje je komponovao Željko Joksimović, i tim povodom dobila niz pohvala.

Podsetimo, Novak Đoković je osmog jula pobedio Holgera Runea u osmini finala Vimbldona, a tom prilikom, navijači Runea su dobacivali Novaku što je, očekivano, isprovociralo najboljeg tenisera svih vremena.

Novak je prokomentarisao to nesportsko ponašanje u svom govoru sa Centralnog terena Vimbldona.

- Veoma sam zadovljan. Mislim da je on bio daleko od svog najboljeg izdanja. Izgubio je prvih 12 poena, potom je morao da utroši vremena da bi se "vratio" u meč. Što se mene tiče, mislim da sam uradio sve što je trebalo na pravi način. Imao sam brejk loptu s kojom sam se susreo na kraju drugog seta, ali, veoma je ovo bilo solidno izdanje i zadovoljan sam što sam ovo završio posle tri seta - rekao je Nole, zatim dodao:

Informer

 

- Svim onima koji su imali poštovanje i koji su ostali večeras, imam od sveg srca samo veliko poštovanje. A, za sve one koji su izabrali da ne poštuju igrače, u ovom slučaju mene, želim vam "gooood night" (na engleskom "lakuuuu noć"). "Gooooood night! Goood night!", veoma vam želim lakuuuu noć!