10.07.2024.

15:57

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Penzioneri navalili na Radu! Pevačica ne može da se odbrani od nepristojnih ponuda: "Rekla sam da hoću sportistu u penziji, a oni...."

Rada Manojlović već neko vreme je bez emotivnog partnera. Iako se u javnosti spekulisalo da je u vezi sa izvesnim muškarcem sa kojim je snimljena na aerodromu Rada to nikada nije potvrdila. Pevačica je nedavno gostujući u jednoj emisiji analizirala svoje ljubavne veze i zaključila da su  poslednje tri trajale ukupno 16 godina i da je sve to mnogo emotivno koštalo. Tada je obznanila da u budućnosti sebe vidi kraj sportiste u penziji, koji će se fokusirati samo na nju.

Informer

 

Ova njena izjava izazvala je reakciju penzionera koji joj masovno šalju romantične ponude, pa je Rada morala da reaguje i pojasni neke stvari. 

- Otkako sam rekla da tražim penzionera, stvarno mi se javljaju penzioneri, navaljuju. Ja sam rekla da mi treba sportista u penziji, a oni u penziju idu sa oko 35 godina. Znači meni treba jedan fizički spreman muškarac, mlad muškarac, koji može da me isprati. Meni se javljaju 65 plus. Mislim, svaka čast svima, ali zaista nema potrebe. Treba mi komplentan muškarac, da kraj njega imam i mir, a opet i da može da me prati. Nisam ni ja baš penzionerka koja bi samo da želi. Bitno mi je da je lep, zgodan, fizički spreman. Mislim da smo u početku svi površni, a posle ko ima kvalitete on ostane u tvom životu - objasnila je Manojlovićeva za Blic.