10.07.2024.

14:03

Foto: Foto: Shutterstock, Printscreen/Instagram

Džet set

(ANKETA) Vrelije od gradskog asfalta! Pevačice u minijaturnim kupaćim kostimima pokazale izvajana tela: Kojoj najbolje stoji bikini?

Leto nam ovih dana pokazuje maksimum svojih mogućnosti, a temperatura tokom dana ne pada ispod 35. podeoka Celzijusove skale. Vrelije od gradskog asfalta samo su pripadnice srpske estrade koje su spas od vrućina pronašle kraj bazena ili na plažama. 

Teodora Džehverović letuje na Jadranu sa svojim dečkom, slovenačkim košarkašem. Džehverovićeva je svoje pratioce na društvenim mrežama počastila sa nekoliko fotografija, u kojima su naročito uživali pripadnici jačeg pola. Džehva je pozirala u minijaturnom kupaćem kostimu, a njene obline, silikonsko poprsje i istrenirana zadnjica, nikoga nisu ostavili ravnodušnim.

Aleksandra Mladenović letuje u Španiji, odakle se redovno javlja sa plaže ili kraj bazena, ponosno ističući svoju figuru koju je dovela do savršenstva. Ispod njenih objava komplimenti samo pljušte, a provuče se i po koje pitanje da li na plaži uživa sama ili je dečko sa njom. Na šta Aleksandra mudro ćuti i samo se smeška. 

Milica Pavlović je u prethodnom periodu dosta radila, nedavno je održala dva velika solistička koncerta u Novom Sadu i Zagrebu pa je red da malo i odmori. Pevačica je spas od gradske vreve našla na Rtnju. Ona se opustila i uživala u sunčanju kraj bazena, a bikini u bež boji istakao je sve njene atribute. 

Informer

 

Katarina Grujić jul provodi radno na crnogorskom primorju gde uveče puni klubove, dok se preko dana opušta u svojoj vili u Budvi. Pevačica se slikala kraj bazena i pokazala zanosno telo na kome joj mogu pozavideti i devojke koje nisu rađale

Fotografijom kraj morskih talasa pohvalila se i Tea Tairović. Pevačicino izvajano telo u tigrastom kupaćem kostimu ostavlja bez daha. Ona je uz crno belu fotografiju napisala stihove Đorđa Balaševića "Život je more, pučina crna, po kojoj tonu mnogi što brode…. Nije mi srce plašljiva srna, ja se ne bojim velike vode", onda otkrila da danima pevuši svoju pesmu "More bez brodova".

Dok one uživaju kraj vode, njihove fotografije usijale su društvene mreže, dobro pogledajte pa prosudite kojoj pevačici najbolje stoji bikini.