10.07.2024.

13:46

Foto: ATAIMAGES

Džet set

"Svetska, a naša!" Jovana Jeremić odnela pobedu u Londonu, "kraljica šera" nastavlja da pomera granice - ovo su detalji (FOTO)

Jovana Jeremić uspešna je voditeljka i dama sa diplomom Pravnog fakulteta, a sada se pohvalila još jednim istorijskim uspehom!

Naime, domaćica "Novog jutra" otkrila je da je njen portret odneo pobedu na prestižnom takmičenju u Londonu.

Imala je dušu. Znala je da voli. Otišla na istorijsko ramljenje. Levi ram! - istakla je Jovana, a zatim objasnila o kakvom nadmetanju je reč.

Informer

 

- U pitanju je međunarodno takmičenje koje omogućava talentovanim pojedincima iz različitih oblasti umetnosti da se predstave i dobiju priznanje na globalnom nivou. Takmičenje je za sve uzraste i sve kategorije. Učestvuju takmičari iz 71 države, radove su ocenjivali najpoznatiji stručnjaci iz određenih oblasti iz 18 država. Osvojila sam jedno prvo i dva druga mesta u kategoriji portreta i grafita i to me je kvalifikovalo za učešće u velikom finalu u Londonu, 15. i 16. septembra.

Komentari ispod objave samo su se nizali, a većina je bila saglasna da je u pitanju velika čast, kakvu do sada nijedno TV lice sa ovih prostora nije doživelo.

Tagovi: