10.07.2024.

15:01

Foto: Foto: Printscreen Instagram/jelena_ilic_marinkovic, ATA Images

Džet set

Opleo po Ivanu, pa ga okrivio za Jeleninu prevaru! Đedović brutalno isprozivao Marinkovića: "On je paćenik, nije mi ga žao!"

U rijalitiju "Elita" već nekoliko dana je glavna tema Jelena Marinković, koja je prevarila supruga Ivana sa Urošem Rajačićem.

O drami bračnog para Marinković koja se odvija pred kamerama televizije Pink bruje svi mediji, a sinoć je Marko Đedović došao na intervju sa voditeljem Milanom Miloševićem i dao svoj sud o novonastaloj situaciji.

S obzirom na to da je Đedović bio i ostao u izuzetno lošim odnosima sa Ivanom, te da je upravo Marko jedan od onih koji su aferu raskrinkali, rijaliti učesnik je prokomentarisao pomenuti ljubavni trougao.

Informer

 

- Najsvežiji su mi Pirat (Uroš) i Marinkovići. Sviđa mi se sve što se dešava, ovo je višnjica na torti - rekao je Marko.

- Kako opet dođe na tvoje? - upitao je Milan.

Informer

 

- Naravno, to je bio bedan život. Jelena je zaplakala kada sam je pitao da li misli da će proći bolje od Goce Tržan. Treba da postoji privlačnost, on i ona su mi priznali da je pala dr*ica u zatvoru. Ja Ivana ništa ne žalim, dodao sam mu malo informacija. On se ponaša kao jadnik i paćenik. On njoj kaže: "Što si mi to ovde uradila?". Mene zanima na koji način bi on komentarisao da se ovde ovo desilo Anđelu, Aniti, Aneli, Mileni... - rekao je Marko, pa nastavio:

Informer

 

- Meni nijednog trenutka nije bilo žao njega. Normalno da će žena da mu nađe je*ača kada je on opsdenut Đedovićem. Ja mu ispričam sve kakvi su mu prijatelji, rekao sam mu da je Pirat priznao svima. Je l' su ti rekli Matora, Bojana, Janjuš? Nisu. Bojana i Anđela su pretile Stefani da će je našamarati ako nešto iznese. Oni se bore protiv kosmosa, mene, to su idioti klasični. Na fore sam ih hvatao, ja to nisam znao. Pitao sam Bojanu da li je rekla nešto Ivanu? "ekao sam Matoroj: "E, super ste drugari, pljujete svog druga kod mene".

- Zamisli Matoru koja je kao sa njim najbolji prijatelj, a Jelena je u njoj našla osobu kojoj će se poveriti - rekao je Milan.

Informer

 

- Ja sam Matoroj rekao da mora da zaštiti Stefani. Rekao sam joj: "Muvate se, moraš da ispitaš Jelenu sve". Ona je ustala, otišla na trening i otišla je da ispita Jelenu, dotrčala je kod mene da mi sve ispriča šta joj je rekla. Tako da, toliko o njihovim prijateljstvima. Bojana kad je videla da nije ispala prijatelj, krenula je da se izvlači. Rekao sam Matoroj da im je ovo za Mateu, pošto su se svi okačili na moju grbaču. On dok je brinuo šta Đedović radi, njegovoj ženi trljaju pi*ku - rekao je Đedović.

- Zašto Bojana sedi malo sa Ivanom malo sa Jelenom? - upitao je Milan.

Informer

 

- Zato što se us*ala, za sve ono što se bori, sada se posra*a po tome. Njen boravak je obesmišljen, pogledaj njene odnose. Šta je rezultat njihovog odnosa? Pasoš u produkciji, odricanje roditelja... Zamisli kad od svih njih koje je nazivao ku*etinama ispade da je njegova žena to. Jasno je da je ona odlepila za Urošem, nju boli uvo za sve. Nju je najviše zabolela ceduljica, zato što je to prva stvar kojom on nju izdaje. Ona razmišlja: "Ako me je sada izdao, šta će da radi u budućnosti?". Vidiš da ona voli boksere, Ivan je prešao preko toga. Jelena bi se pomirila sa Ivanom samo ukoliko zna da je boli uvo za Uroša. Ja imam utisak da je ona samo čekala neku prilku, on nju sad pljuje najstrašnije - rekao je Đedović.

Ceo intervju možete pogledati u videu ispod.