10.07.2024.

17:27

Foto: Foto: Srđan Stevanović, ATA Images

Džet set

Goga Sekulić se odmah oglasila nakon tvrdnji da joj je Peković kupio sat: "Iskoristio me je, smišljali su mi pesmice, na sudu smo"

Nikola Peković nalazi se u žiži interesovanja zbog razvoda od supruge Violete, a danas se pojavila informacija da je košarkaš nekada davno poklonio srpskoj pevačici Gogi Sekulić "roleks" vredan 30.000 evra.

Međutim, Goga se ovim povodom oglasila i demantovala pomenute navode, te objasnila odakle joj skupoceni sat.

Informer

 

- Laž! Sat koji nosim sam ja lično kupila, ako vas toliko zanima! Što se tiče priče "košarka", još uvek je na sudu. Pozdrav - napisala je Goga na Instagram storiju.

Inače, pevačica je prilikom gostovanja u emisiji "Puls Srbije" stavila tačku na priče da joj je Nikola Peković kupio sat:

- Sat koji nosim sada je moj, a svi vole da se hvale, pa da kažem da je ovo običan čelični "rolex". Jutros je osvanula vest da sam od nekog košarkaša dobila sat od 30.000 evra, a to sam demantovala, rekla sam da je laž. Kada je nešto istina, ja od toga ne bežim, ali me u toj priči posebno nervira to što kada se taj dečko probijao, ja sam bila na vrhuncu popularnosti, pa sam bila dobrodošla kao marketing. Potom se taj košarkaš ženio, bile su neke pesmice o meni, od navijača, a ni on ni njegovi saigrači mi se nisu izvinili. Nikad se nije platila odšteta, čak su nas zajednički prijatelji zamolili da povučem tužbu pored pet NBA košarkaša.

Sekulić je spomenula i kako se upoznala sa crnogorskim košarkašem:

Informer

 

- To je bilo pre 20 godina, a ova priča je nastala pre 10 godina, ja tog momka znam. Izmišljena je priča da sam ja na Lukasovom koncertu dobila od njega sat. Poslali su nam šampanjac, kao društvo, i 101 ružu, mi smo se samo zahvalili, ali sat nisam dobila, jer se pričalo da ja taj sat ne skidam.