10.07.2024.

23:55

Foto: ATA Images

Džet set

Kaja Ostojić se udaje krajem septembra! Pevačica i grafički dizajner zakazali venčanje, ovo su detalji

Kaja Ostojić (40) staje na ludi kamen krajem, septembra, saznaje Informer! Pop pevačica će izgovoriti sudbonosno DA svom izabraniku, grafičkom dizajneru Milošu (40), a venčanju, kao i žurci, koju će tim povodom upriličiti, prisustvovaće samo odabrani!

Informer

 

- Kaja i Miloš za sada kriju lokaciju na kojoj će se venčati, znaće je samo oni koji će biti pozvani na venčanje, i to tik pred sam događaj. Žele da tog dana sve zvanice uživaju u potpunoj privatnosti - ispričao je za Informer dobro obavešteni izvor i dodao da su venčanje zakazali istog dana kada su im stigli papiri o pređašnjim razvedenim brakovima:

- Kaja se razvela u Belgiji, a Miloš u Crnoj Gori, pa su nekoliko meseci čekali na legalizaciju razvoda u tim zemljama. Nedavno su im stigli svi neophodni papiri za stupanje u novu bračnu zajednicu, pa više nije bilo prepreka - ispričao je izvor i dodao da se buduća mlada uveliko bacila na organizaciju glamuroznog venčanja:

Informer

 

- Kaja je već poručila haljinu svetski poznatog dizajnera koju će nositi tog dana, a sve zvanice, baš kao i mladenci, biće u crnom. Ovih dana budući supružnici pažljivo biraju dekoraciju, tortu, prave listu pesama koje će bend svirati, a to će pretežno biti numere Ejmi Vajnhaus, "Gansen rouzis", koje oboje privatno vole i slušaju.

Osim Miloševe i Kajine porodice, kako smo saznali, venčanju će prisustvovati i njihova deca, kao i najbliži prijatelji, kumovi...

- Biće oko sedamdeset zvanica. Žele da tog dana sa njima budu samo najbliži i oni koji su istinski srećni zbog njih dvoje. Svoju svadbu zamislili su kao žurku koja će potrajati do ranih jutarnjih sati, a sa koje gosti neće želeti da odu svojim kućama. Na meniju će se naći razni specijaliteti koji se na drugim proslavama tog tipa retko sreću. Osim pića, gostima će na raspolaganju biti i koktel-majstor - završio je izvor.

Informer

 

Buduća mlada potvrdila je naša saznanja, ali je odbila da govori o detaljima svadbene proslave.

- Tačno je da smo zakazali venčanje i da su konačno stigli papiri o našim razvodima. Mogu samo da vam kažem da oboje jedva čekamo da i zvanično postanemo muž i žena, mada mi to već jesmo, i bez papira. Najvažnije je da smo nas dvoje presrećni, da se volimo svakoga dana sve više, i da se nadamo da će tako biti do kraja života - rekla je kratko za Informer Kaja Ostojić.

Informer

 

Dejan Milićević kumovao njihovom poznanstvu

Kaju i Miloša pre 16 godina upoznao je Dejan Milićević. On je tada Ostojićevoj radio spot za pesmu "Promaja" i predložio joj je zgodnog i markantnog Miloša za glavnu ulogu. Među njima su se i tada javile simpatije, ali kako su bili previše mladi, ništa ozbiljnije se nije desilo. Putevi su im se kasnije razdvojili, godinama se nisu videli, ali sudbinski susret u martu ove godine bio je presudan da shvate da su jedno za drugo.