Autor: Informer/K.Ć.

10.07.2024.

23:02

Foto: ATA Images

Džet set

"Malo je falilo da izgubim ruku!" Najstarija ćerka Gorana Bregovića preživela pakao: "Od tada ne radim sama"

Goran Bregović i Dženana su se venčali još 1993 godine i važe za jedan od najskladnijih parova na našoj estradi. Oni su postali roditelji Eme, Lule i Une, koje su odrastale uz puno ljubavi.

Najstarija naslednica Ema je svojevremeno prošla kroz pravi pakao.

Ona je rođena u Parizu 1994. godine, a rodni grad joj je podjednako važan kao i Beograd.

Informer

 

- Za mene je život na dve adrese neophodna stimulacija. Kada ostanem predugo na jednom mestu, mozak mi se usporava i teže nalazim inspiraciju. Osećam veliku slobodu u tome što nigde ne puštam koren, kao slobodni atom - rekla je Ema u jednom intervjuu za Hello!.

Naslednica jedne od najvećih zvezdi sa ovih prostora završila je muzičku i baletsku školu, svira klavir, ali nije ni pomišljala da krene tim putem.

Informer

 

- Roditelji su me uvek podržavali u mojim odlukama, mada mislim da ništa od onoga što sam želela za njih nije bilo iznenađujuće - iskrena je bila.

Ema je jednom prilikom doživela neprijatnu situaciju o kojoj je zatim i javno govorila. 

- Dok sam studirala na Školi lepih umetnosti doživela sam vrlo dramatičnu nezgodu kada mi je strug povukao rukav. Malo je falilo da izgubim ruku. Danas ne radim sama, okružena sam stručnim ljudima. Puno toga imam još da naučim, a na strug za sada gledam izdaleka - priznala je svojevremeno Ema Bregović.