11.07.2024.

09:46

Foto: Foto: ATA Images

Džet set

"Nije normalno da nekome ližete stopalo!" Seka Aleksić užasnuta Desingeričinom publikom, a repera opisala jednom rečju

Seka Aleksić, uoči nastupa u jednom prestoničkom lokalu, prokomentarisala je brojne aktulenosti, a tom prilikom dotakla se supruga Veljka i sinova Jovana i Jakova, ali i Dragomira Despića Desingerice, sa kojim su je mediji prethodnih dana dovodili "u klinč".

Najpre, pevačica je istakla da je vaspitavanje dece prepustila svojoj jačoj polovini.

- Veljko je taj koji vaspitava Jovana i Jakova, i ja sam jako zahvalna na tome, jer ja zaista to ne znam da radim. Jednostavno, ja sam previše emotivno vezana za decu, ne samo za moju nego generalno. Znate da sam se ja dugi niz godina borila za potomstvo i sada sam u fazonu da sve što mogu da im pružim, ja ću da im pružim. Naravno da ne preterujem i da vaspitavam koliko znam i umem, ali Veljko to mnogo bolje radi.

Informer

 

Aleksićeva je nedavno prokomentarisala ekscentričan nastup kontroverznog Desingerice, što je privuklo veliku pažnju javnosti, međutim, sada je pojasnila šta je tačno mislila.

Informer

 

- Nisam napisala da sam zgrožena, već da je neverovatno i da imam utisak da bilo šta taj čovek uradi da će za to imati publiku. Fascinantno je kako se svi trudimo da vaspitavamo decu, a niko ne zna šta će biti kad izađe napolje. Ja sam rekla da je Desingerica jedan ozbiljan šoumen. Imam utisak da se smeje kad ode kući svemu tome i tamo nekom liku koji mu je lizao nogu. Ozbiljno se zeza sa svima njima. Ja za njega nisam rekla ništa negativno, već za tu publiku jer nije baš normalno da nekome ližete stopalo. Ako imate fetiš, onda se to radi na drugom mestu, a ne na nastupu - rekla je Seka Aleksić okupljenim medijskim ekipama, prenosi Blic.