Autor: Informer/K.Ć.

11.07.2024.

20:46

Foto: Miloš Rafailović/shutterstock

Džet set

Rasprodala zgradu u Beogradu na vodi za 45 sekundi: Viki Miljković otkrila ko kupuje luks nekretnine

Viki Miljković je vredna žena, a pored pevačke karijere, ona je razvila i biznis sa nekretninama. Pevačica je otkrila da je jednu zgradu u luksuznom naselju, Beograd na vodi, rasprodala za 45 sekundi.

- Beograd na vodi je postao centar dešavanja na Balkanu. Ne samo kod nas, nego generelno. Takvo naselje nema u regionu, ima tek u Turskoj. Kupuju i Turci, Kinezi, Rusi, Ukrajinci, naša dijaspora. Beograd na vodi se rasproda u 45 sekundi. Jednu zgradu smo rasprodali za 45 sekundi - rekla je pevačica za Svetski radio.

Informer

 

Na pitanje novinara koliko joj je teško da se bavi pevanjem, ali i nekretninama, Viki je otkrila da ima još jedan biznis.

- Ja imam i treći posao. Mi imamo firmu u Istanbulu, koja se bavi proizvodnjom nameštaja za hotele i restorane, i to mi oduzima dosta vremena, jer sam najmanje 10 dana mesečno u Istanbulu zbog toga, ali uživam u svemu tome i ne pada mi ništa teško - rekla je Miljkovićeva.

Informer

 

Podsetimo, Viki i njena firma sada rade i na rekonstrukciji vile Cece Ražnatović na Kipru, a sada je otkrila i dokle su stigli sa radovima.

- Nije gotovo još. To je veliki posao, zahvat. Meni se ta vila mnogo dopada. Nije samo morski, totalno je Amerika vajb, koja je prenešena na Meditiran. Ima tu mnogo detalja koje ćemo prvi put uraditi na tom projektu - zaključila je pevačica.