Autor: Informer/K.Ć.

11.07.2024.

21:49

Foto: Maša Banđur/Shutterstock

Džet set

Jovana Jeremić trudna? Voditeljka podelila srećne vesti, a evo koje ime će dati detetu ako bude sin

 

Jovana Jeremić je neko ko ništa ne krije od javnosti, a sada je lepa voditeljka iznenadila sve lepim vestima. Ona je u više navrata isticala da je sigurna da je Dragan čovek njenog života, a s obzirom na to da joj je u natalnoj karti zapisano da će dobiti i sina, Jeremićeva je sigurna da će naslednika podariti upravo Draganu.

- Čak da rodim sina. Drugo dete biće muškarac. Ako bude muškarac biće Vasilije, ako bude devojčica biće Vasilisa. Samo pod tim uslovima mogu da ostanem u drugom stanju, to sam i Draganu rekla. Od te priče promena imena ne dolazi u obzir. Ako se dogovorimo - dogovorili smo se, ako se ne dogovorimo - čekaće Vasa - rekla je ona jednom prilikom za naš portal.

Gostujući sada u jednom podkastu, kraljica šera je nagovestila da je trudna. Voditeljka je ipak ostala misteriozna, ostavila je prostora za razmišljanje, ali sudeći prema njenom osmehu, uskoro će nas obradovati lepim vestima.

Informer

 

- Osećam da ću imati lične promene u pozitivnom smislu. Možda sam trudna, ne znam, sada sam u toj fazi da još uvek ne znam. Možda sam trudna, ovo ti je ekskluziva - rekla je Jovana u emisiji "Pričaonica Sanje Ćulibrk".