Autor: Informer/K.Ć.

11.07.2024.

23:24

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Cipka podelila emotivnu uspomenu sa pokojnim suprugom: Pevačica nije sakrila koliko joj on fali

Javnost je potresla vest da je Nebojša Jarin Stojićević iznenada preminuo i da je za tren oka Aleksandra postala udovuca. 

Cipka ga je oduvek predstavljala kao ljubav svog života, a venčali su se u tajnosti nakon više od 10 godina zabavljanja.  

Informer

 

Inače, pevačicin pokojni suprug je bio biznismen, vlasnik firme koja se bavi uvozom, prodajom i remontom polovne i nove pekarske opreme i mašina. Poslovao je ne samo u Srbiji već i širom regiona, a postao je i direktor javnog preduzeća "Infrastruktura" zaduženog za investicije grada Šapca.

Aleksandra Tadić se sada oglasila i podelila na svom Instagramu uspomenu sa pokojnim suprugom koja je nastala pre dve godine.

Informer

 

Ona je dodala emotikon srca, kao i katanca sa ključićem kao simbol večne ljubavi, te da će zauvek ostati u njenom srcu.

Podsetimo, Cipka je nedavno održala prvi nastup nakon strašne tragedije i iznenadne smrti supruga Nebojše Stojićevića Jarine.

- Posle mesec dana, jedna ptičica mi je došapnula da ćete doći i nisam mogla da vas izbegnem, iako nisam u stanju da dajem izjave, ali vas moram da ispoštujem jer ste prvenstveno ispoštovali mene i mog muža. Nista nas provlačili po novinama, to je bila naša želja, da svoju privatnu stranu držimo za sebe - rekla je ona za okupljene medije, pa dodala:

Informer

 

- U mom životu je sad sve moranje, ja moram da radim svoj posao, da nastavim dalje gde smo nas dvoje stali, ali smo imali planove i zamisli i ja to sve moram da ostvarim. Prvenstveno zbog njega i vratila sam se zato što bi mi to prvo on rekao.

Na pitanje kako je smogla snage da se posle samo mesec dana vrati, i zapeva, Cipka kaže:

- On je moja snaga kroz ceo život, pa i sad je. On je uvek prisutan i živi u meni. On mi daje snagu, zbog njega živim, zbog njega radim i tako će biti.