12.07.2024.

07:01

Foto: Instagram/Shutterstock

Džet set

Puko akvarijum! Najpopularnije pevačice se častile luksuznim odmorima i to bez momaka

Folk zvezde rešile su da ove vrele letnje dane provedu s drugaricama - neke na svetskim tropskim destinacijama, druge na Crnogorskom primorju.

Tea je jedna od najtraženijih pevačica u regionu, a nekoliko dana pauze iskoristila je da "skokne" do Turske. Iako je odnedavno u vezi sa svojim telohraniteljem, pevačica je odlučila da mini-odmor provede sa drugaricom.

- Tea je iskoristila malu pauzu između nastupa da sa bliskom prijateljicom ode na more. Njen dečko nije ljubomoran i naravno da joj nije pravio problem da ode bez njega - rekao je izvor blizak pevačici.

Ponovo solo

Za razliku od Tairovićeve, Aleksandri Mladenović ne cvetaju ruže u ljubavi. Ona je posle raskida sa Darkom Dobričaninom otišla da vida rane u Španiju, a društvo joj prave sestra i drugarica. Pevačica uživa na Palma de Majorki, odakle redovno objavljuje provokativne fotografije.

- Aleks je trenutno na odmoru, rešila je da se časti luksuznim letovanjem jer je poslednjih meseci radila gotovo svaki dan radi. Kada se vrati, čeka je letnja turneja - priča izvor blizak pevačici.

Od raskida se oporavlja i Zorana Mićanović. "Zvezda Granda" nedavno je ostavila MC Stojana i otputovala u Budvu, gde uživa u slobodnim danima.

- Zorana je na početku bila utučena, ali više i ne pominje Stojana, kao da nikad nije ni postojao u njenom životu! - priča naš izvor.

U Crnoj Gori je i Marina Visković, ali ona, za razliku od Aleksandre i Zorane, nema ljubavne probleme jer već duže vreme i nema momka! Atraktivna brineta ima zakazan veliki broj nastupa na Crnogorskom primorju, pa je rešila da tamo provede gotovo celo leto.

- Marina tradicionalno leto provodi radno i najviše nastupa na primorju. Trenutno je u Budvi sa drugaricom i tamo će biti skoro dva meseca jer joj je tako lakše nego da se vraća za Beograd i svakodnevno putuje - objašnjava naš izvor.