12.07.2024.

13:21

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Taki Marinković se "dohvatio" s našom pevačicom: Ispipao je po trešnjicama, sve vrvi od strasti - ona na sedmom nebu (FOTO)

Otac učesnice rijaliti programa "Elita 7" Maje Marinković, Radomir Marinković, podelio je fotografiju sa pevačicom Majom Nikolić i vrelim kadrovima izazvao sumnju da među njima postoji nešto više od prijateljstva.

Taki, kako najpre Maja, a zatim i ostatak nacije zove Radomira, pozirao je sa Nikolićevom u prirodi, a tom prilikom držao ju je prisno oko struka, dok su u prvom planu bile njene bujne grudi "upakovane" u haljinicu sa motivom trešnji.

Informer

 

Komentari ispod objave samo su se nizali, a neki od njih bili su:

- "Da li je to nova ljubav na pomolu?", "Opa, Taki", "Blistate" i drugi.

Podsetimo, Radomir Marinković Taki svojoj naslednici Maji Marinković nedavno je poklonio automobil u vrednosti od 75 hiljada evra.

Informer

 

- Ja ne krijem ništa vi to jako dobro znate. Kupio sam joj auto jer ona zaslužuje samo najbolje. Jednom prilikom smo komentarisali kakve automobile voli, ona kaže samo da je kabriolet. Eto i to sam joj ispunio, auto je čeka na kapiji novog stana čim izađe. Ja imam samo nju i nadam se da razumete moju potrebu da joj pružim u životu sve što poželi. Poštena je, niko ne može da uperi prstom u nju i kaže da je dobila nešto od nekog ili da joj je kupio. Sve je dobila od mene ili sam joj ja kao njen otac kupio - istakao je Taki.