12.07.2024.

17:01

Foto: Instagram video printscreen

Džet set

Lepa Brena u sedmoj deceniji vragolasta kao tinejdžerka! Pevačica jednim postupkom šokirala celu plažu! (VIDEO)

Lepa Brena ovo leto kao i većina njenih kolega provodi radno, ali pored brojnih nastupa i obaveza ona nađe vremena i za zabavu.

Dok se njene koleginice ovih dana javljaju sa plaža širom regiona i Evrope i fotografišu u izazovnim pozama i kupaćim kostimima  Lepa Brena je objavila potpuno drugačiji morski snimak i još jednom pokazala da je uvek korak ispred svih.

Informer

 

Pevačica je šetala plažom na Jadranu, a onda odjednom rešila da potpuno obučena uskoči u more. Brena je zapušila nos i zaronila, a da se brčka u plićaku nije joj smetala odeća, kao ni naočare za sunce koje je sve vreme imala na glavi.

O Breninom vedrom duhu i neverovatnoj energiji koju ima i u ovim godinama, svedoče mnoge njene kolege, a nedavno je i Senida Hajdarpašić govorila koliko je zabavno u Breninom društvu.

Bilo bi lepo ako uspemo da se uklopimo bar na jedan dan. Jedan dan mi je dovoljan sa njom. Baš me napuni energijom, onaj njen smeh, top nam bude uvek! Prava je domaćica i ovako i u kuhinji. Taj dan kad sam bila kod nje, zamalo sam zakasnila na let. Nije me pustila da odem, a i ja sam se previše opustila - rekla je Senida.