12.07.2024.

18:42

Foto: Foto: ATA Images

Džet set

Ana Nikolić prvi put pokazala oca! Pevačica podelila staru porodičnu fotografiju, pa se emotivnim stihovima obratla majci (FOTO)

Majka Ane Nikolić, Miljana, već neko vreme povukla se iz medija, te se na javnim događajima više ne pojavljuje sa svojom ćerkom kao nekada. Iz Anine nove balade "Terasa sa pogledom na zid" može se zaključiti da su čaršijske priče o njihovom narušenom odnosu tačne.

Na tu temu i sama pevačica je nekoliko puta govorila, a od kada je objavila novi album, na kom se nalazi i pesma posvećena majci, Ana često uz te stihove podeli neku njihovu zajedničku fotografijuOvoga puta pevačica se podsetila detinjstva i na svom Instagramu uz pesmu "Terasa sa pogledom na zid" podelila i porodičnu fotografiju sa letovanja.

Informer

 

Fotografija je nastala dok je Ana bila dete, a na njoj je cela Anina porodica. Prvi put na slici vidimo i njenog oca. O njemu je govorila samo jednom kada je naglasila da je uverena da bi njen život bio potpuno drugačiji da joj je otac još živ.

Informer

 

- Najteži trenutak u životu mi je gubitak jednog roditelja, tate. Ja sam jako bila vezana i za njega, kao i svaka ćerka. Imala sam tada 19 godina, kada mi je on bio najpotrebniji - rekla je ona tada i dodala:

- Verujem da je on sada živ i da se to nije sve tako izdešavalo, da bih teško bila na sceni, moj put bi bio drugačiji. Tako barem mislim. Ne bi me on nikad sprečio, ali iz nekog poštovanja, da ih ne razočaram, ja bih ostala, možda bih bila profesorka engleskog - ispričala je pevačica svojevremeno u jednoj emisiji.