13.07.2024.

07:01

Foto: ATAIMAGES

Džet set

"Nudili su mi da budem elitna prostitutka!" Jovana Jeremić u šokantnoj ispovesti otkrila i da je jedan političar pokušao da je siluje!

Jovana Jeremić rado govori o svom životu i za nju nema tema koje su zabranjene. Ipak, o nekim događajima iz svog života do sada nije govorila. Popularna "kraljica šera" ispričala je da su je još tokom studija opasni momci pratili na svakom koraku, a jedan od njih joj je ponudio da radi za njega kao špijunka i elitna prostitutka!

Informer

 

- Vrbovali su me preko osobe koja mi je bila veoma bliska, tako sam otišla na razgovor jer su navodno mogli da mi pomognu u poslu, mada sam već tada počela da radim na Hepiju. Otvoreno sam od jednog čoveka dobila ponudu da budem prostitutka! Pratili su me još na fakultetu i shvatili da sam fatalna i visoko inteligentna žena. Njima je upravo takva bila potrebna, a pritom perfektno znam španski i engleski jezik. Trebalo je da budem raspoređena i da radim španske fudbalere. Bila bih zadužena za dva velika španska kluba... Trebalo je da budem konkubina glavnih ljudi tih klubova. U toj igri je bila i jedna starleta. Ona je trebalo da bude zadužena za neke klanove i mafiju, trebalo je nas dve da "operišemo" - priča Jeremićeva, ali ne želi da otkrije nijedno ime:

- Čovek koji mi je to ponudio danas je na "crnoj listi" Srbije i ne može da uđe u našu zemlju više. Nikada neću otkriti njegov identitet. Rekao mi je da su istraživali o meni, da sam šarmantna i da samo Severina i ja imamo četiri rupice na licu kad se smejemo. Pitao me je: "Zašto da nosiš haljine od 5.000 dinara kada možeš da nosiš one od 5.000 evra?"

Informer

 

Jeremićevoj, naravno, nije bilo ni nakraj pameti da prihvati ponudu.
- Poseban uslov je bio da ne smem nikad više da se javim roditeljima, tada mi se upalila crvena lampica. Zahvalila sam se i rekla im da nisam zainteresovana. Ne predstavljaju oni to kao elitnu prostituciju, već kao priliku iz snova. Obećaju ti da ćeš nositi dijamante, imati svog vozača, upoznati svetski džet-set, što je san svake mlade devojke na studijama. Tako ih vrbuju. Kasnije je opet pokušao da me vrbuje i želeo je da budem zaštitno lice njegovog brenda, a onda me je zaštitio tadašnji poslodavac, kome sam ispričala istinu do detalja - ispričala je popularna voditeljka u podkastu "Pričaonica Sanje Ćulibrk".

Informer

 

Jovana je sa knedlom u grlu otkrila i kako je jedan političar pokušao da je siluje.
- Taj političar bio je prijatelj mojih roditelja i često je dolazio u njihov restoran. Zamolili su ga da me poveže sa vlasnikom jedne televizije jer tada nisam imala posao. Trebalo je da idemo na večeru, ali me je slagao da mu nije dobro i uvukao u njegov stan. Bacio me je na garnituru i legao preko mene, osetila sam starački zadah. Nikada to neću zaboraviti! Tada sam samo razmišljala kako da se oslobodim, zveknula sam ga među noge i oborila. Plašila sam se da ne povredi glavu i da ga ne ubijem. Pobegla sam i nikada mu se više nisam javila. Kada je kasnije gostovao u mojoj emisiji, ponašali smo se kao da se ništa nije desilo  - ispričala je Jovana, kojoj nije bilo lako da se prisaća te večeri.