12.07.2024.

23:37

Foto: Tanja Andric

Džet set

Kod Desingerice se zna ko kosi, a ko vodu nosi! Kontroverzni reper objasnio podelu poslova u svojoj porodici i ponovo šokirao!

Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, svakodnevno uspeva da šokira srpsku javnost. Najčešće su protiv njegovih nastupa stariji ljudi ili oni konzervativnijih shvatanja, međutim, sada bi po prvi put mogli da se slože sa njim. Popularni reper otkrio je svoje stavove o podeli poslova u porodici i pokazao da je u stvari, ispod maske progresivnog i ekstravagantnog muzičkog izvođača u stvari jedan tipičan Balkanac. 

- Moja Nevena se uvek brine o ćerkici. To je njena obaveza, a moja je da stvorim i da napravim i da priuštim. Tu sam i da se igram sa njom i ostalo... Nevena je posvećenija tom delu posla. Ja ne mogu, bajo, sve da radim. Onda sam rob, bajo - rekao je Desingerica.

Informer

 

- Podela treba da postoji takva ako je muškarac sposoban da stvori. Moja Nevena ne radi, nije nikad ni radila. Što bi radila? Ona ima sposobnog muškarca. Ne radi... - istakao je potom.

- Mislim da žene ne treba da rade ako imaju nekog sposobnog da stvori za njih. Ako je muškarac nesposoban, pa žena stvara, onda i to dolazi u obzir. Nemam ja ništa protiv, kapiraš? - dodao je on.

Informer

 

- Ja, bajo, da je obrnuta situacija, ja bih radio kućne poslove, a druga strana bi radila nešto da stvori novac. Žene su, ipak, slabiji pol. Nije isto. Nisu jači pol. Muškarac je jači pol - zaključio je za Despić za B92.