13.07.2024.

19:32

Foto: Informer/instagram printscreen milanstankovic

Džet set

Nakon što je Rada zabrinula javnost, oglasio se Milan! Stanković objavio snimak i pokazao gde se nalazi (VIDEO)

Milan Stanković potpuno je nestao iz javnosti, ali to nikog ne bi začudilo s obzirom na to da je pevač već duže vreme u medijskoj ilegali i potpuno posvećen veri. Međutim, nakon što je njegova prijateljica i bivša partnerka Rada Manojlović priznala da je s njim izgubila svaki kontakt, Milanovi obožavaoci su se zabrinuli.

Informer

 

Radu su nedavno novinari upitali za njen odnos sa Stankovićem, a ona je tada rekla da po prvi put ne zna šta se sa njim događa.

- Ne znam šta se dešava sa Milanom Stankovićem. Ništa ne znam o njemu. Ovo je prvi put da ja ne znam ništa o njemu. Nema čoveka, nestao je bukvalno - rekla je pevačica za Blic.

Informer

 

Milan se posle njenih reči oglasio na svom Instagramu i objavio video iz dvorišta manastira Žiča. Pevač je očigledno mir ponovo pronašao na svetom mestu.

Podsetimo on je donedavno boravio u Hilandaru, na Svetoj Gori, gde je često odlazio i ranijih godina. Kako su mediji tada pisali, pevač je u toku boravka u svetinji, jedan od slobodnih trenutaka iskoristio kako bi s prijateljem i bratom u Hristu molitveno tihovao na obali mora. Oni su tom prilikom razmenjivali duhovna iskustva o raznim temama koje Stankovića preokupiraju kada se radi o religiji.