14.07.2024.

11:07

Foto: Shutterstock/Kristijana Ćaćić/ATA images

Džet set

"Imala sam loše izbore, ali ovo se graniči sa ludilom!": Milica Dabović prokomentarisala vezu Indi i Zorana Marjanovića, pevačici se ovo neće dopasti

Vest da su pevačica Indira Aradinović Indi i kompozitor Zoran Marjanović u vezi nikog nije ostavila ravnodušnim, a mediji su danima pisali o ovom paru. 

Zoran je bio osuđen na 40 godina za ubistvo supruge, pevačice Jelene Marjanović, međutim odlukom Apelacionog suda ta presuda je ukinuta, nakon čega je pokrenuto novo suđenje.

Marjanovića i njegovu porodicu godinama prati loš glas, ali čini se da Indi ne zanima to što je veliki broj ljudi ubeđen u to da je kriv za Jelenino ubistvo.

Informer

 

Bivša košarkašica i Onlifens model, Milica Dabović, jedna je od žena koje su izrazile zabrinutost, pa je na Instagramu ispod Indine izjave o vezi sa Zoranom osvanuo njen komentar.

Informer

 

- Ja sam stvarno imala toliko loše izbore u životu, ali ovo se graniči sa ludilom - napisala je ona.

Kao što se već zna, Milica nije imala sreće sa muškarcima, o čemu je i sama više puta javno govorila. Jednom prilikom je ispričala da ju je otac njenog sina Stefana opljačkao dok je bila trudna, te da je sve prodao.

Informer

 

- Moji muškarci su sve uzeli od mene. Ja sam širila noge stalno, volela, davala i sve na sve što postoji i oni su od mene bukvalno uzeli sve. I poštovanje i ljubav i novac. Znači ja sam samo to što ja jesam, u tim trenucima sam želela sve, da to sija, da je to jedna bajka i moj princ kojeg sam ja našla. Zato sam sada jako oprezna. Sada slušam i jako mi je zanimljivo i učim, jer kada imaš tako loše iskustvo u životu i kada ti partneri uzmu sve što si ti zaradio sa svoje dve ruke i dve noge, a onda ti napravio pakao od života drugačije razmišljaš. Tako da, da li bih sada isto to radila? Ne bih. Da li sam danas ista takva? Nisam - rekla je Milica Dabović svojevremeno u emisiji Magazin In.

Informer