14.07.2024.

14:52

Foto: Tanja Andric

Džet set

"Postoji mogućnost da je to dogovor!": Uroš sumnja da su ga Ivan i Jelena iskoristili za rijaliti, evo šta ga je najviše začudilo

Uroš Rajačić zauzeo je 21. mesto u rijalitišou programu "Elita", a njegovo učešće obeležila je veza sa Jovanom Cvijanović i afera sa udatom Jelenom Marinković.

Informer

 

Naime, pred kraj rijalitija Ivan Marinković je otkrio da ga je njegova supruga Jelena prevarila sa Urošem još pre dva meseca, zbog čega je rešio da stavi tačku na brak sa njom, ali vrlo brzo su se pojavile brojne teorije zavere.

Jedan deo gledalaca je ubeđen da su se Ivan i Jelena dogovorili da naprave priču kojom bi osigurali Marinkoviću visok plasman, te obezbedili poziv za sledeću sezonu rijalitija.

Uroš ne isključuje mogućnost da je iskorišćen i kaže da je pogledao neke klipove koji idu u prilog tome.

Informer

 

- Na sve strane mi šalju koje sve mogućnosti postoje, šalju mi klipove razgovora Ivana i Jelene gde oni pričaju da nemaju više honorare, da mogu da naprave ovo ili ono, generalno da prave priču u rijalitiju. Postoji mogućnost da je i ovo dogovor, ali ja ne znam ništa o tome - rekao je Uroš i dodao:

Informer

 

- Ako su me navukli na ovu priču osećam se kao kreten, svakako se osećam kao kreten, poprilično. Sve je isto kao dosad što je bilo, sve je i dalje deo rijalitija, nismo seli da popričamo. Nisam primetio poglede između Jelene i Ivana. Moramo da sednemo i da popričamo. Nije mi rekla gde ide posle rijalitija. Slab sam ja sa osećanjima, svideo mi se flert, ništa van toga - naglasio je Rajačić.