14.07.2024.

16:54

Foto: Foto: Booking.com, Instagram/karleusastar

Džet set

Informer otkriva! JK "pukla" 40.000 evra na odmor u Atini: Diva iznajmila vilu sa bazenom, zavirite u oazu dostojnu bogova (GALERIJA)

Jelena Karleuša otputovala je u Atinu, gde je iznajmila vilu na obali mora u sklopu najluksuznijeg hotela sa pet zvezdica u Egejskom zalivu, saznaje Informer!

Muzička zvezda je ovo zadovoljstvo platila tričavih 40.000 evra, a na odmoru joj društvo pravi tetka, rođena sestra pokojne radijske voditeljke i novinarke, Divne Karleuše, kao i ćerke Atina i Nika, koje je JK dobila u braku sa fudbalerom Duškom Tošićem.

- Jelena je u proteklom periodu nastupala na koncertima širom Srbije, pa je sa decom i tetkom Danijelom, koja je ovih dana proslavljala rođendan, otputovala u Atinu da odmori. Izabrala je hotel koji je otvoren pre šest meseci, a koji poseduje luksuzne privatne vile na samoj obali mora - priča dobro obavešteni izvor, pa dodaje:

- Jelena će tamo odsedati nekoliko dana, a iznajmljivanje ju je koštalo oko 40.000 evra. Njoj je preko potreban mir i privatnost, pa je iz tog razloga pao izbor na bungalov sa ogromnim bazenom, kaminom koji se nalazi na otvorenom i tri spavaće sobe. Ima i privatnu poslugu 24 sata dnevno, ali i tri velika kupatila - završava izvor za Informer. 

"Mala od skandala" se sa letovanja uveliko oglasila na društvenim mrežama, pa je putem svog Instagram naloga podelila kadrove zalaska sunca, ali i večere na kojoj je obeležila tetkin jubilej.

Informer

 

- Mojoj Neli, mom anđelu, ženi koja mi je više od tetke, više od prijatelja. Moja baza, moj oslonac, žena u kojoj vidim Divnu, u kojoj vidim detinjstvo i čitav moj život i borbu. Srećan rođendan Danče mio! Život je jedan i živimo ga nasmejani i sada. Tebi u čast i u čast mnogim godinama koje dolaze. Volim te - istakla je Karleuša.

Podsetimo, Jelena Karleuša u maju mesecu 2024. godine odmarala je u Dubaiju, u najluksuznijem hotelu Ujedinjenih Arapskih Emirata, kada ju je oštro oko paparaca Informera "uhvatilo" na plaži u izazovnom izdanju.