14.07.2024.

20:06

Foto: Foto: ATA Images

Džet set

"Miona je spavala kod mene!" Ša proveo noć sa Jovanovićevom, sada "raspalio" po njenim roditeljima: Jeftina manipulacija!

Mionu Jovanović u velikom finalu "Elite 7" sačekali su roditelji koji nisu časili časa, pa su istog momenta osuli paljbu po ćerki, zbog ponašanja u rijalitiju i veze sa Nenadom Aleksićem Ša.

Miona je po izlasku spavala kod repera u stanu, a on je sada otkrio da će je danas voziti kod roditelja, kako bi uzela svoje stvari.

Informer

 

- Miona je noćas spavala kod mene, nije išla kući. Danas ću je voziti kod roditelja, treba da uzme telefon i da razgovara sa njima. Jako sam razočaran juče bio, jeftina manipulacija. Neću da vređam, neka svako priča o sebi. Razumem da ne podržavaju, da im smeta razlika u godinama i da nam je odnos bio loš, ali neko da me nabeđuje za nasilje stvarno nema smisla. Pa ne bi me držali 10 meseci u rijalitiju da sam nasilnik. Drago mi je da su Miona i svi to demantovali. Što se našeg odnosa tiče, divno nam je bilo noćas nismo imali nijednu raspravu, ma ništa. Sad sam došao kod mame, pa posle kod snajke idem - rekao nam je Ša.

Inače, Mioni su roditelji postavili ultimatum da, ukoliko ode kod Ša nakon finala, može da zaboravi na njih.

- Tata je rekao ukoliko ne dođeš kući, nemamo šta više da pričamo, mama je rekla da ćemo razgovarati. Jako su loše, jako su se potresli. I dalje razmišljam šta da radim. Haljinu za finale mi nisu poslalai. Razočarala sam se ali moram i ja njih da razumem - rekla je Miona i otkrila šta su joj roditelji rekli čim su je videli.

- Rekli su mi da su se razočarali u mene, previše psovanja, previše popuštanja u nekim situacijama, ipak, ja sam se ponašala kako sam se osećala. Telefoni su mi u Kragujevcu, i pokušaću da ih dobijem nazad. Želim da budem sa Ša i večeras.

Tagovi: