15.07.2024.

11:19

Foto: ATAIMAGES/Informer

Džet set

Pojavio se novi dokaz da je Jelenina afera sa Urošem laž?! Za ovo niko nema objašnjenje, Marinkovićeva se jednim potezom razotkrila?!

Ivan i Jelena Marinković, bivši rijaliti učesnici i supružnici, ušli su u "Elitu" kao skladan par, a venčali su se samo dva meseca pre ulaska u rijaliti.

Međutim, nakon samo nekoliko meseci braka, Jelena je prevarila Ivana sa Urošem Rajačićem, a njihova afera je ostala skrivena sve dok ih nije raskrinkala cimerka Stefani Grujić.

Informer

 

Naime, Marinkovićeva i Rajačić su u zatvoru razmenjivali intimne dodire, ali su to vešto sakrili, tako da ih nije snimila nijedna kamera!

S obzirom na to da su oboje iskusni rijaliti igrači koji znaju da gledaoci skoro uvek glasaju za "žrtve", mnogi su ubeđeni da su Marinkovići napravili lažnu prevaru kako bi Ivana doveli do prvog mesta i tako osvojili 100.000 evra!

Informer

 

Pored toga što nigde ne postoji video-zapis njihovog maženja, Jelena i Uroš se nisu nijednom poljubili kada su za to imali priliku, već je sve ostalo na flertu, a Rajačić i Marinkovićeva se nisu videli čak ni nakon dva dana od napuštanja "Elite".

- Nas dvoje nigde nismo išli zajedno, ona i ja treba da sednemo i da popričamo o svemu. Ja nju nisam upoznao još - rekao je juče Uroš u emisiji "Premijera - vikend specijal" i time priznao da se još uvek nisu našli.

Sada se pojavio novi "dokaz" da Jelena i Ivan nisu stavili tačku na svoj odnos, a to su brojne fotke na profilu Marinkovićeve, na kojoj je poslednja sa venčanja!

Informer

 

Jelena je, dakle, imala čak dva dana da obriše uspomene sa čovekom kojeg je prethodno u rijalitiju nazvala "monstrumom", sa kojim je navodno vodila "bedan život", pored kojeg je "izgubila šest godina" i na kojeg je čak fizički nasrtala.

Upravo iz ovih razloga ne čudi što su mnogi ubeđeni da su se dogovorili da naprave lažnu preljubu, a neki veruju i da je u sve umešan i sam Uroš.

Mišljenje gledalaca je podeljeno, a u anketi ispod možete glasati i dati vaš sud o pomenutoj aferi, te pogledati rezultate.