15.07.2024.

12:16

Foto: Tanja Andric

Džet set

Anđelova majka upozorila Anitu na jednu stvar, a ovo joj je strašno zamerila! Stanojlovićeva razgovarala sa svekrvom, evo šta joj je rekla

Anita Stanojlović navodno je imala razgovor sa majkom svog dečka Anđela Rankovića, koja joj je zamerila brak sa Jovanom Tomić Matorom.

Naime, nakon finala, Anđelo se navodno čuo sa majkom, a s obzirom na to da je Anita tada bila pored njega, on je i njoj dao telefon kako bi otvoreno popričale o svemu.

Informer

 

- Anita je imala veliku tremu kada joj je Anđelo rekao da njegova majka želi da je čuje. Odmah je rekla Ljilji kako joj je Anđelo mnogo pričao o njoj i da je srećna što pored sebe ima muškarca koji voli i poštuje svoju majku s obzirom na to da i ona ima sina. Mislim da je tu u startu smekšala Ljilju, koja joj je rekla da će biti prilike da se upoznaju, ali ju je savetovala da sa Anđelom mora polako i pažljivo, te da zaboravi rijaliti igre da ne bi remetila njihov odnos. Kratko su razgovarale, ali je Ljilja u nekoliko rečenica uspela da upozori Anitu. Isto tako im je rekla da ne treba da žure s brakom, ali je Anita rekla da želi da se uda za njega. Tada joj je Ljilja poručila da nije baš oduševljena što je bila u braku sa Matorom, ali da opet, svi greše - tvrdi izvor za Star, pa dodaje:

Informer

 

- Anitina majka je odmah pružila podršku Anđelu i Aniti i rekla im da se ne obaziru na komentare, te da se vidi da se baš vole i da ne dozvole nikome da njihovu ljubav poremeti. Anđelu znači mišljenje njegove porodice, tako da će popričati sa majkom i ujakom. Da se malo oporave od rijalitija, pa će Anita verovatno i lično upoznati Anđelovu porodicu.

Inače, Anđelo je juče u emisiji "Premijera - vikend specijal" rekao da Anita i on još uvek neće započeti zajednički život, a više o tome možete pročitati OVDE.